افزایش ۵۰ درصدی قیمت لوازم‌التحریر، کاهش خرید مردم همدان را رقم زد
افزایش ۵۰ درصدی قیمت لوازم‌التحریر، کاهش خرید مردم همدان را رقم زد
حال و‌ هوای بازار لوازم التحریر، دیگر همچون گذشته نیست و مردم توان خرید ندارند، بنابر گفته مغازه‌داران قیمت اجناس نسبت به گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته، اما خانواده ها مجبورند با این قیمت بسازند.

به گزارش همدان تیتر، همزمان با نزدیک شدن به ماه مهر خانواده‌ها دغدغه خرید لوازم‌التحریر را برای فرزندان خود دارند، به همین منظور جهت بررسی حال و هوای بازار لوازم التحریر سری به راسته صحاف خانه زدیم.

انواع لوازم التحریر همچون دفتر با طرح جلدهای مختلف در این بازار خودنمایی می‌کرد ولی جای خالی دفترهایی با طرح شخصیت‌های۰ ایرانی کاملا مشهود بود که می طلبد در زمینه معرفی هر چه بیشتر این شخصیت‌ها انیمیشن‌های فاخر ایرانی تهیه شود تا باعث تغییر ذائقه نوجوانان برای تهیه خرید لوازم التحریر با این طرح‌ها شود.

حال و‌ هوای بازار دیگر همچون گذشته نیست و مردم توان خرید ندارند، بنابر گفته مغازه‌داران قیمت اجناس نسبت به گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته، اما خانواده ها مجبورند با این قیمت بسازند.

در این خصوص عباس ستاره‌ای، رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر استان همدان در گفتگو با خبرنگار ما از افزایش ۵۰ تا ۶۰ درصدی قیمت لوازم‌التحریر نسبت به سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: به مدت دو سال به علت بیماری کرونا، بازار رونقی نداشت اما امسال وضعیت بازار بهتر شده، ولی چون قیمت لوازم التحریر بالا است، مردم قدرت خرید ندارند.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد اجناس ایرانی و بقیه خارجی است، افزود: قیمت لوازم التحریر چینی درجه دو و سه هم نسبت به سال گذشته بالا رفته است و مردم مجبورند بخاطر فرزندانشان لوازم التحریر تهیه کنند.

رئیس اتحادیه لوازم‌التحریر استان همدان با اشاره به کیفیت و قیمت بالای اجناس ایرانی ادامه داد: جنس‌های چینی درجه سه، نسبت به اجناس ایرانی ارزان‌تر هستند اما از دفتر تا مدادرنگی کاربردی ندارند و بی‌کیفیت هستند.

وی با انتقاد از آموزش و پرورش به دلیل فروش کتاب‌های درسی، گفت: آموزش و پرورش با این کار بزرگترین ضربه را به صنف کتابفروش و لوازم التحریر وارد کرده است؛ ما شکایت هم کردیم ولی نتیجه ای نداشت و این باعث شد این صنف تقریبا ورشکست شود.

ستار‌ه‌ای با بیان اینکه فروش لوازم التحریر در مدارس خلاف قانون است، تصریح کرد: لوازم‌التحریر ارزان قیمت را در مدارس با عنوان لوازم التحریر ارزان به فروش می‌رساندند، در صورتی که همان لوازم التحریر بی کیفیت است و اگر متوجه شویم با آنان برخورد می کنیم.

گزارش از مینو جعفری متاز

انتهای پیام/